EXPOSICIÓ MEMÒRIA DE L’ENGINY FEMENÍ DE DELIA DÍAZ

EXPOSICIÓ MEMÒRIA DE L’ENGINY FEMENÍ DE DELIA DÍAZ

7 de marzo de 2020

Dilluns 9 de març, a les 11.15 hores, en el Hall de la EASD Castelló

L’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló es complau a convidar-te a l’acte d’inauguració de l’exposició MEMORIA DEL INGENIO FEMENINO de Delia Díaz

L’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló i el Conservatori Professional de Música Mestre Tàrrega es complauen a convidar-te a la inauguració de l’exposició “Memòria de l’enginy femení” de Delia Díaz, realitzada en commemoració del Dia de la Dona.

En l’acte inaugural, que serà el dilluns 9 de març, a les 11.15 hores, comptarem amb l’actuació musical de la soprano Isabel Monar i la pianista Conxa Sánchez-Ocaña que interpretaran obres de Matilde Salvador i la guitarrista Ana Archilés, que interpretarà obres de Claudia Montero. Així mateix es realitzarà una acció performativa a càrrec de les alumnes de Ceràmica Artística de l’EASD de Castelló.

La Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló y el Conservatorio Profesional de Música Mestre Tàrrega, se complacen en invitarte a la inauguración de la exposición “Memoria del ingenio femenino” de Delia Díaz, realizada en conmemoración del Día de la Mujer. 

En el acto inaugural, que será el 9 de marzo, a las 11:15 horas, contaremos con la actuación musical de la soprano Isabel Monar y la pianista Conxa Sánchez-Ocaña que interpretarán obras de Matilde Salvador y la guitarrista Ana Archilés, que interpretará obras de Claudia Montero. Asimismo se realizará una acción performativa a cargo de las alumnas de Cerámica Artística de la EASD de Castelló.